Musiker som gjort plastikoperationer

Inom musikvärlden hittar vi många kända sångerskor som gjort plastikoperationer. Att nå framgång som musiker innebär också att många fler granskar ens kropp och utseende, vilket kan innebära att en del väljer att genomgå plastikkirurgi. En skönhetsoperation kan ge bättre självkänsla och samtidigt stärka det personliga varumärket.

Hos Motiva kan du få bröstimplantat i många olika storlekar och former. Välj bland anatomiska implantat med en naturlig droppform, eller rundare implantat som ger fylligare bröst. Motiva har säker teknik, verktyg och procedurer och prioriterar patienternas upplevelse för att ge långsiktigt vackra och hälsosamma resultat. När du väljer Motiva anlitar du ett företag som skapar lösningar baserade på vetenskap och vill ge kunderna värde med respekt och integritet.

Åttiotalsmusik och bystiga sångerskor

Åttiotalet var ett intressant årtionde musikmässigt, vi fick då uppleva pop, synth och hårdrock, samt många nya artister. Madonna är en av de mest kända åttiotalsartisterna som gjorde sig berömd för sina framgångsrika låtar, men också för sin erotiska och utmanande stil. Samantha Fox var en annan välkänd sångerska som uppskattades för sina vackra former. Ytterligare en framgångsrik musiker var Sabrina som gjorde succé med sin singel ”Boys (Summertime Love)”, där hon i musikvideon bar en alltför liten bikinitopp.

Dolly Parton

Countrysångerskan Dolly Parton är känd för sin kvinnliga stil och har under sin långa karriär även genomgått flera plastikoperationer. Bland annat har hon opererat in bröstimplantat, vilket har förstärkt hennes image och tillsammans med hennes låtskrivartalang och vackra sångröst gjort henne berömd över hela världen. För många år sedan sade hon att hennes bröst var försäkrade för en miljon dollar vardera. Alla hennes ingrepp har utförts av professionella plastikkirurger, vilket hittills inte har vållat henne några hälsoproblem.

Victoria Beckham

Victoria Beckham, som först blev berömd som medlem i bandet ”Spice Girls”, har också genomgått tidigare bröstoperationer. Hon opererade först brösten år 1999, och gick då från 34A till 34DD. Tio år senare opererade hon brösten igen och minskade då sina implantat till storleken 34B. Christina Aguilera är en välkänd sångerska som också medverkat i filmer som skådespelerska. Hon har opererat sin näsa, läppar och gjort en bröstförstoring. När hennes karriär först började på nittiotalet hade hon B-kupa i bröststorlek som sedan förändrades till en C-storlek.

Nicki Minaj

Den amerikanska rapparen Nicki Minaj har tidigare arbetat som servitris och därefter gjort en lång musikalisk karriärresa dit hon är idag. Genom åren har Nicki Minaj genomgått en rad olika operationer, från att ha skaffat tandfasader till bröst- och bakoperationer. Hennes bröst har med tiden blivit allt större, vilket fått hennes fans att misstänka att hon genomgått flera bröstoperationer. Plastikkirurgen David Feldmar från Beverly Hills menar att Nicki Minaj förmodligen har satt in implantat i baken, eller använt sig av fettinjektioner för att få bakdelen att se större ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Partial